Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor EDS, Woezik, Groessen, DZC’68 en Duno

Arnhem – Noah Rensen keert komend seizoen terug bij EDS. De veelzijdige linkspoot speelde de afgelopen seizoenen op hoog niveau bij RKHVV en AVW’66, maar keert nu weer terug bij de vijfdeklasser uit Ellecom.

David Felipe Lavin Vasquez

Woezik heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman David Felipe Lavin Vasquez . De Chileense doelman verlaat TEC na twee seizoenen in de hoop bij de Wijchense eersteklasser wel eerste doelman te worden.

Groessen heeft de sterke aanvalslinie een volgende impuls gegeven. De zondag vierdeklasser van trainer Koen van Loon kan komend seizoen ook gebruik maken van Robin van Ussen. De handige buitenspeler met een verleden in de jeugd van De Graafschap en bij SML en DCS keert na een periode zonder voetbal terug bij Groessen.

Rik van der Eerden

Zaterdag eersteklasser DZC’68 is de selectie voor komend seizoen op indrukwekkende wijze aan het versterken. Nadat al eerder bekend werd dat Remy Raterink, Max Jansen, Marijn de Kler, Mart Raterink en Noë Bokila de overstap naar Sportpark Zuid in Doetinchem gaan maken, werd ook duidelijk dat aanvaller Rik van der Eerden (AZSV) volgend seizoen bij DZC’68 gaat spelen.

Met de komst van Tim Hendriks (Westervoort), Zefanho Kiriwenno (DFS) en Christian Martinez van Grieken (Lorca Deportiva, ex- MASV) heeft hoofdklasser Duno de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond. De nieuwe club van trainer Anoush Dastgir neemt wel afscheid van Mats Grotenbreg (Hercules).

Zefanho Kiriwenno

Door onze redactie©