Derde seizoen trainer Koen van Loon bij SC Groessen

Vierdeklasser Groessen en trainer Koen van Loon hebben overeenstemming bereikt om de samenwerking met een jaar te verlengen. Van Loon kwam in 2018 naar Groessen als opvolger van Michel Buiting en eindigde ondanks een vliegende start in zijn eerste seizoen als zevende. Dit seizoen stond Groessen op de derde plaats in de vierde klasse D en was het met fris en aanvallend voetbal onderweg naar de nacompetitie.

Bij Groessen bestond lang onduidelijkheid over het komende seizoen. Een deel van de spelersgroep wil graag de switch naar het zaterdagvoetbal maken, maar het bestuur van de dorpsclub houdt voorlopig vast aan de zondag als speeldag. Wel wordt geprobeerd zoveel mogelijk wedstrijden in overleg met de opponent te verplaatsen naar de zaterdag(avond). Uiteindelijk besloot het grootste deel van de selectie bij elkaar te blijven, alleen aanvaller Lennard van Zuylen en de routiniers Bas Bremer en Tim Leenders stoppen bij de selectie. De topscorers Chiel Driessen (16 goals) en Rick Maatman (15 doelpunten) blijven wel actief op Sportpark Heggeakkers.

 

Door onze redactie©