Spelerscarrousel l Met Fatih Ilkhan presenteert Scherpenzeel derde versterking voor komend seizoen

Met de komst van Fatih Ilkhan presenteert Scherpenzeel de 3e versterking voor komend voetbalseizoen.

De 25-jarige balvirtuoos heeft de afgelopen twee seizoenen gevoetbald bij DFS de huidige koploper in de 1e klasse D. Fatih was afgelopen jaar een vaste waarde en een van de absolute smaakmakers bij de club uit Opheusden. De zeer behendige voetballer kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Zijn beste wedstrijden speelde hij op de 10 positie achter de spitsen. Scherpenzeel is heel blij met de komst van de speler uit Zevenaar welke moet gaan zorgen voor de nodige creativiteit in de aanval.

Door het stoppen van het prestatievoetbal in Opheusden zag Scherpenzeel haar kans schoon om Fatih naar de Bree Oost te halen.