Evaluatie corona-seizoen met scheidende SKV trainer Marcel van der Hoop “waren we niet constant genoeg”

Arnhem – Nog nooit eerder vertoond. Afgelopen week maakte KNVB bekend dat het seizoen voor amateurvoetbal abrupt voorbij is terwijl er nog minimaal acht wedstrijden uitgespeeld moesten worden, plus de nacompetitie. We namen contact op met trainers voor een evaluatie van het corona-seizoen.

Marcel van der Hoop volgde in de zomer van 2019 Kevin van Veen  op die als trainer van de Wageningse derdeklasser SKV. Maar na één seizoen verlaat hij weer sportpark De Zoom voor een functie als technisch manager bij BlauwGeel “55 uit Ede waar hij in het verleden hoofdtrainer was.

Covid-19 en voetbal
“Je zag het wel aankomen tegen beter weten in hoop je dat je het seizoen kan afmaken maar gezondheid boven alles dus een logische keuze. Welke keuze je ook maakt er zijn altijd winnaars en verliezers je kunt het nooit voor iedereen goed doen. Maar het is een verstandig besluit.”
Spelersgroep
“We hebben contact via onze groepsapp de spelers vinden het jammer maar ook hier heerst gezond verstand. We hebben een beetje wisselvallig seizoen we hadden graag om de prijzen meegedaan en volgens mij had dat ook wel gekund , je wint van Zwart Wit en VVOP de nummer 2 en 3 maar in deze sterke competitie waren we niet constant genoeg.”
Komende seizoen
” Ik ga naar een andere club(technisch manager bij BlauwGeel)en ook verschillende spelers gaan stoppen of naar een andere club.6.Ik mis het voetbal heel erg maar op dit moment zijn er belangrijker zaken en is het voetbal heel betrekkelijk, belangrijk is dat iedereen gezond blijft en we volgend seizoen hopelijk met z’n allen een frisse start kunnen maken.”, aldus scheidende trainer Marcel van der Hoop
©Door onze verslaggever
OEFENWEDSTRIJDEN EN TOERNOOIEN AANVRAGEN VIA DEZE PAGINA