Roberto Straal stopt als hoofdtrainer bij MASV

Roberto Straal heeft bekend gemaakt dat hij stopt als trainer bij tweedeklasser MASV. De 51-jarige oud-prof was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Arnhemse zondagclub en had nog een contract voor volgend seizoen op Sportpark Malburgen West. Straal kan het trainerschap niet meer combineren met zijn werkzaamheden en stopt niet alleen bij MASV maar helemaal als trainer. 

Roberto Straal begon afgelopen zomer bij MASV als opvolger van Tim Cornelisse die dankzij een kampioenschap met de volksclub was gepromoveerd naar de tweede klasse. MASV stond na zeventien wedstrijden ook in de 2e klasse I bovenaan met een voorsprong van vijf punten op SDOUC. Door de coronastop werd eerder deze week een streep door een mogelijk nieuw kampioenschap gezet. Straal was eerder onder meer trainer van SC Oranje, VDZ, AVW’66 en SML. Tevens was de voormalige voetballer van Vitesse, MVV, De Graafschap, Heerenveen en Arminia Bielefeld ook jeugdtrainer bij Vitesse en SML.

 

Door onze redactie©