DVV trainer Ron Olyslager stuurt zijn spelers trainingsschema (interview)

Het zondagteam van DVV staat op een stabiele achtste plaats in de middenmoot waardoor handhaving in de derde klasse zeer waarschijnlijk is en heeft nog ‘maar’ acht competitiewedstrijden op het programma. Trainer Ron Olyslager is somber over de kansen van voetbal op korte termijn: ,,Eerlijk gezegd ben ik bang dat wij voorlopig helemaal niet aan voetballen toekomen en dat we dit seizoen misschien niet eens meer gaan spelen. De KNVB zal in dat geval met een oplossing moeten komen en dat zullen wij zonder morren moeten accepteren. Wel hebben we de selectiespelers een schema gemaild met loopwerk en oefeningen om thuis op een verantwoorde manier wat te doen. Mochten we toch weer gaan voetballen, is het zaak om snel wat punten te halen zodat we niet meer naar beneden hoeven te kijken. Verder vinden wij het heel belangrijk dat DVV 2 promoveert, ons tweede heeft de eerste periodetitel gewonnen en staat gedeeld bovenaan. Een promotie is weer een volgende stap in de opbouw van prestatievoetbal bij DVV waar ook veel ruimte is voor het inpassen van goede jeugdspelers”.  De Duivense derdeklasser heeft inmiddels van een groot deel van de eerste selectie de bevestiging gekregen dat zij ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op het Horsterpark zullen voetballen, verder hoopt DVV op een buitenkansje om de selectie met een ervaren nieuwkomer te versterken.

Door onze verslaggever©

Persberichten/kopij alleen via deze pagina insturen aub!