Talenten Cem Aydogan en Yassir Raghi kiezen voor Blauw Geel’55

Cem Aydogan en Yassir Raghi (beiden 20 jaar) keren na uitstapje naar VV Bennekom en WAVV terug bij hun oude club. Het zijn talentvolle jeugdspelers die elders voor hun kans zijn gegaan. Cem en Yassir zijn 2 vrienden die binnen het veld en buiten het veld het altijd goed met elkaar kunnen vinden ze spelen al een hele lange tijd samen.

Cem Aydogan is een speler die meerdere posities inzetbaar is.

Hij is als f-speler bij ons begonnen. In de E1 bij NEC is geweest en op hun advies naar VV Bennekom gegaan. Hij heeft alle selectie elftallen bij Bennekom doorlopen. Vorig jaar gekozen voor het Wageningse WAVV.”

Yassir Raghi is een aanvaller die zijn hele jeugd verder in de Bennekomse jeugdselecties heeft gespeeld.

,,Ook Yassir koos vorig seizoen voor WAVV en nu de stap terug naar Blauw Geel ’55. Beide spelers die ook Marcel van der Hoop uiteraard kennen willen onder onze nieuwe trainer Pieter van de Grift (nu nog Candia’66) voor hun kans gaan.