Guido van Rijn maakt in de zomer de overstap van Lienden naar De Treffers

De Treffers heeft met linksback Guido van Rijn de eerste versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd. De overgang naar de Tweede Divisionist uit Groesbeek is een mooie beloning voor Van Rijn, die vanwege een zware knieblessure afgelopen zomer bij Spakenburg vertrok. De vandaag 29 jaar geworden Van Rijn is bezig aan zijn tweede periode bij Lienden.  Ondanks de lage klassering bewijst de linksback dit seizoen bij Lienden weer helemaal fit te zijn. Van Rijn is de achtste speler van Lienden die voor volgend seizoen een nieuwe club heeft gevonden.

Van Rijn speelde in de jeugd bij Ostrabeke en Bennekom en maakte in 2013 de overstap van Bennekom naar Lienden. Met de club uit de Betuwe behaalde de linksback grote successen zoals het kampioenschap van de Topklasse zondag in 2015 en 2016 en het algemene amateurkampioenschap in 2015. Van Rijn vertrok in 2017 naar Spakenburg, waarna hij in 2019 terugkeerde naar Lienden.

 

Door onze redactie©