Be Quick heeft het vizier op de toekomst, viertal basisspelers verlengen cotract

Zoals alle clubs in de regio wordt er bij Be Quick hard gewerkt aan de contouren van de selectie voor het nieuwe seizoen. Hierbij ligt de focus op een écht Be Quick-elftal met eigen jeugd en ‘Zutphense’ jongens. Vanuit de huidige selectie hebben een aantal spelers al te kennen gegeven graag bij Be Quick te willen blijven in het nieuwe seizoen. Hieronder delen wij deze spelers vast graag met jullie!

Aanvoerder Joey steenbergen gaat ook aankomend jaar door bij Be Quick. Joey heeft wederom dit seizen zijn waarde bewezen als multifunctionele speler en boegbeeld van Be Quick. We zijn dan ook er blij dat Joey ook komend seizoen bij ons speelt en z’n schouders onder een herkenbaar Be Quick-team wil zetten.

Jamiro Steenbergen blijft ook aankomend jaar Be Quicker. De rappe aanvaller heeft een heel vervelend seizoen achter de rug. Een kruisbandoperatie zorgde ervoor dat hij dit seizoen niet tot spelen kwam. Toch was Jamiro een vaak en zeer geziene gast op ons sportpark. Momenteel werkt Jamiro keihard aan zijn herstel om weer vol energie en topfit aan het nieuwe seizoen te starten bij Be Quick.

 

Ook Melvin Everts heeft Besloten om komend seizoen te blijven spelen bij Be Quick. Na al bijna drie seizoenen is hij ook een echte Be Quicker geworden. Als sterke laatste man staat Melvin iedere week z’n mannetje en ziet hij de ontwikkelingen bij Be Quick als een mooie uitdaging met voldoende potentie om er aankomend seizoen iets moois van te maken.

 

Huseyin Cengiz gaat nog een seizoen vol energie door bij Be Quick. Huseyin geldt als één van de oudere spelers met zeer veel ervaring en is al jaren lang vaste waarde in het eerste elftal. Met zijn voetbaltalent is hij erg belangrijk voor het team en wil dit in het nieuwe seizoen graag overbrengen op onze jongere voetballers. Be Quick is zeer content met het feit dat wij ook het komende seizoen kunnen genieten van zijn acties.