OWIOS stelt Etie Jansen aan als TC voor seizoen 2020/21

In het seizoen 2020-2021 zal Etie Jansen (62) weer onderdeel zijn van OWIOS in de functie van Technisch Manager. In die hoedanigheid zal hij als voorzitter van technische commissie verantwoordelijk zijn voor het technisch beleid binnen OWIOS. 

Etie Jansen is geen onbekende binnen de vereniging. Van 2002 tot en met 2006 was Jansen hoofdtrainer van OWIOS. Daarna was hij o.a. hoofdtrainer bij Berkum, Terschuurse Boys en Hierden. De laatste 4 jaar was hij hoofdtrainer bij DSV ’61.

Na ruim 30 jaar ervaring als hoofdtrainer zal Jansen zich meer op het technisch beleid storten en minder op het veld staan. Jansen zal daarentegen wel een actieve rol gaan spelen bij de training van de jongste jeugd op sportpark Bovenmolen.

Met Etie Jansen denkt OWIOS iemand gevonden te hebben die past binnen OWIOS om het technisch beleid binnen OWIOS verder vorm te geven.