Overzicht vertrekkende spelers van FC Lienden l “Carmelia vertrekker nummer zeven”

Gisteren werd bekend dat Shanon Carmelia volgend seizoen in Veenendaal bij DOVO gaat spelen. De rechtsback is daarmee al de zevende speler van FC Lienden die voor volgend seizoen een nieuwe club heeft gevonden. De voormalige amateurkampioen van Nederland uit de Betuwe is in de Derde Divisie van het zondagvoetbal aan de laatste maanden op landelijk niveau bezig en zal daarna alleen met het zaterdagteam in de vierde klasse verder gaan. Trainer Hans van de Haar wordt komend seizoen in Tiel trainer van TEC in de Tweede of Derde Divisie. 

De volgende spelers hebben inmiddels al een club voor seizoen 2020/21 gevonden:

Shanon Carmelia- DOVO
Guyon Fernandez- Smitshoek
Menno Heus- Spakenburg
Milad Intezar- SteDoCo
Thomas Loning- Juliana’31
Esmat Shanwary- Achilles’29
Sten Vreekamp- DVS’33 Ermelo

In de winterstop vertrokken Tom Menting (DOVO), doelman Thomas Hoekstra (Purmersteijn), Ayrton Statie (FC Reno) en Shuremy Felomina (Duno) al bij FC Lienden. Bij de spelers die voor volgend seizoen nog geen club hebben, horen gerenommeerde namen als Guido van Rijn, Mo Ajiach, Frank Wiafe en Salim Mansouri.

 

Door onze redactie©