PB l Rvv Rhelico start nieuw jeugd G-team

Voetbal is voor iedereen! Daarom start de regionale voetbalvereniging Rhelico (sportpark Boutenstein aan de provinciale weg in Rumpt) een nieuw G team voor jongens en meisjes uit de hele regio tussen de ca. 7 en 16 jaar. Dit team traint vanaf deze week elke woensdag om 18.00 uur. Deelnemen is tot de zomer gratis.

Vanaf de zomer gaat dit team deelnemen aan de KNVB jeugd G-competitie in de regio. Kinderen die voetballen leuk vinden, maar door een lichamelijke of verstandelijke beperking, dan wel stoornis (GGZ), niet kunnen meedoen met een regulier team, zijn van harte welkom om gewoon eens te komen kijken. Voor vragen kun je terecht bij trainer Tibolt: tb@rvvrhelico.nl.

Het reeds bestaande G team van rvv Rhelico  doet inmiddels mee aan de seniorencompetitie. Voetbal liefhebbers met een beperking die ouder zijn dan 17 jaar, zijn natuurlijk ook nog steeds welkom.  De training voor deze spelers is elke woensdagavond om 19.00 uur. Voor informatie over rvv Rhelico: rvvrhelico.nl.