Trainerscarrousel l Bob Jansen opvolger van Chika Okere bij CHRC

Bob Jansen is volgend seizoen trainer bij vierdeklasser CHRC. De 53-jarige trainer wordt komend jaar de opvolger van Chika Okere, die onlangs te horen kreeg dat zijn contract niet zou worden verlengd. CHRC is momenteel hekkensluiter in de 4e klasse D van het zondagvoetbal en maakt na dit seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal. Afgelopen zondag wist CHRC in de uitwedstrijd tegen promotiekandidaat Groessen knap met 2-2 gelijk te spelen, het vierde punt voor de ploeg uit Renkum.

Na drie seizoenen bij Harskamp is Bob Jansen dit jaar zonder club, de Wageninger was in het verleden speler en interim-trainer bij SKV en verder onder meer trainer bij SDV Barneveld en Blauw Geel en hoofdtrainer bij De Glind en Kesteren.

Door onze redactie©