Tonny Pijnappels vanaf seizoen 2020/21 nieuwe hoofdtrainer van Beuningse Boys

Beuningse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 20 – 21 vastgelegd. De technische commissie heeft uiteindelijk gekozen  voor Tonny Pijnappels als eindverantwoordelijke.

” De keuze voor Tonny is mede gemaakt vanwege zijn gedrevenheid, presentatie van zijn plannen en doelstellingen”, aldus van Ewijk namens de technische commissie.
Tonny is 28 jaar, woonachtig in Wijchen  en op dit moment werkzaam bij sc Woezik.
Tonny heeft een aantal elftallen van Vitesse en NEC onder zijn hoede gehad en was werkzaam bij Alverna. Bij Beuningse Boys zal Tonny beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat we door de samenwerking met Tonny een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van de spelers en mogelijk dat deze stap ook gaat leiden tot een hogere klasse” geeft van Ewijk verder aan.
De contracten van de trainers van het 2e elftal, Roel Berns en Gert van Beek zijn met een jaar verlengd. Het 2e elftal heeft een prima 1e seizoenshelft  erop zitten, ze staan bovenaan in de 2e klasse en hebben de 1e  periode gewonnen.