Mark Bakker (33) wordt hoofdtrainer NSC voor het seizoen 2020/2021

Het hoofdbestuur van v.v. NSC Nijkerk deelt mede, dat er voorwaardelijke overeenstemming is bereikt met Mark Bakker (33) inzake de functie Hoofdtrainer A-selectie voor het seizoen 2020/2021.
Mark volgt m.i.v. volgend seizoen onze huidige hoofdtrainer (John Kamphuis) op.
Mark is in het dagelijks leven docent Lichamelijke Opvoeding bij MBO Amersfoort Sportacademie en is woonachtig in Putten.
In Putten (SDCP) heeft hij ook het overgrote deel van zijn voetbal- en trainersloopbaan doorgebracht. Mark is echter ook hoofdtrainer bij FC Horst geweest en kreeg daar voor zichzelf de bevestiging dat zijn trainersloopbaan ook een hoger nivo aan moet kunnen. Derhalve werd de cursus UEFA A gestart. Naast zijn trainerschap bij SDCP als Hoofdtrainer van de B-selectie, loopt Mark dit seizoen stage bij onze vereniging als onderdeel van de cursus UEFA A. De verwachting is dat Mark deze cursus met goed gevolg zal afsluiten.

Mark Bakker Hoofdtrainer A-selectie seizoen 2020/2021