Frank Burgers volgend seizoen nieuwe trainer van ’t Peeske

Vierdeklasser ’t Peeske heeft met Frank Burgers de nieuwe trainer voor volgend seizoen vastgelegd. Bij de zondagclub uit Beek wordt Burgers de opvolger van Michel Buiting. Eerder werd al bekend dat Buiting na twee seizoenen bij ’t Peeske naar Wehl vertrekt, waar hij trainer van het tweede team van Concordia Wehl wordt.

Frank Burgers is dit seizoen assistent-trainer van de Zevenaarse tweedeklasser DCS en was in het verleden drie seizoenen hoofdtrainer bij vierdeklasser Sprinkhanen en assistent-trainer bij DVC’26 en Babberich. ’t Peeske staat momenteel op een achtste plek stabiel in de middenmoot van de 4e klasse D. Na een uitstekende competitiestart met vijftien punten uit de eerste zes duel kent ’t Peeske momenteel mede door personele problemen een moeizame fase: uit de laatste zeven duels werden slechts twee punten veroverd. De laatste zege dateert van 27 oktober toen SC Doesburg met 3-2 werd verslagen. Zondag speelt ’t Peeske thuis tegen Arnhemia.

 

Door onze redactie©