Spanjaard David Roig Garcias verlaat SML na zeven seizoenen

Na een dienstverband van 7 seizoen heeft David Roig Garcias, hoofdtrainer van SML 1, het bestuur van SML laten weten dat hij wegens persoonlijke omstandigheden na dit seizoen terug zal keren naar zijn geboorteland Spanje en dus komend seizoen geen trainer meer zal zijn van SML 1.
Het bestuur van SML betreurt, maar respecteert tegelijkertijd deze moeilijke beslissing, die David heeft moeten nemen.Hiermee komt een (voorlopig) einde aan een hele mooie samenwerking die 7 seizoenen heeft mogen duren. Deze samenwerking startte in augustus 2013 in dejeugdopleiding van SML. Via SML 2 en assistent van SML 1 werd David uiteindelijk hoofdtrainer van onze club.
SML 1 is dit seizoen nog volop in de race om het kampioenschap c.q. promotie naar de 2e Klasse en uiteraard maakt David het seizoen gewoon af met hetzelfde enthousiasme en dezelfde bevlogenheid, waarvan SML al die jaren heeft mogen genieten!
David is een echte SML-er geworden met een zwart-wit hart en de deur zal voor hem dan ook altijd open staan op Sportpark “De Bakenberg”.