Rob Janssen wordt vanaf nieuwe seizoen trainer van Juliana’31 (ZA)

In seizoen 2020-2021 zal het 1e zaterdag elftal van Juliana ’31 onder leiding staan van Rob Janssen. Hij neemt het stokje over van Co van Gelder die eerder al had aangegeven het trainerschap niet langer te kunnen combineren met zijn thuissituatie.

Met het aanstellen van Rob komt er een einde aan de zoektocht naar een nieuwe trainer. Loek Heijnen: “Er is veel belangstelling getoond voor deze rol. Dat bracht ons in de luxe positie dat we echt keuzes hebben moeten maken. Dit laat ook zien dat trainer, staf en spelers iets moois hebben neergezet met elkaar afgelopen periode.”

Rob is geen onbekend gezicht op de Broeklanden. Inmiddels heeft Rob al 1,5 seizoen het JO17-1 elftal onder zijn hoede. Hij kent de mensen en heeft laten zien goed te passen binnen onze clubcultuur. Daarnaast past het intern doorschuiven van een jonge talentvolle trainer goed bij de visie dat het zaterdag 1 elftal een plek is waar nadrukkelijk ruimte is voor talentvolle jeugdspelers uit eigen opleiding om zich verder kunnen ontwikkelen.