Fotoalbum l DSC start na winterstop met een zege op BVV (2-0)

Tegen de nummer laatst in de rangschikking BVV hebben we een mooie start kunnen maken na de winterstop.
Een wedstrijd met 2 gezichten die eindigde met een 2-0 op het scorebord na 90 minuten.

De eerste helft was, nu zeg ik het een beetje oneerbiedig wellicht, niet om aan te gluren.
Er valt dan ook niet veel over te schrijven eigenlijk.
Laten we maar zeggen dat de verschuivingen in het elftal het spel zeker niet ten goede kwam.
Tegen de nummer laatst in deze competitie hadden wij als toeschouwer een gretige ploeg verwacht echter gebeurde er op het veld heel weinig, we liepen te vaak terug en lieten zelfs BVV het spel maken. De eerste mooie aanval kwam pas na een half uur met een omhaal van Jordy de Wit.
Vlak voor rust bracht Tom van Geffen nog fraai redding op een van de spaarzame echte kansen voor de bezoekers.

Ik denk dat Roland Timmermans zeg maar een beetje boos geworden is in de rust want de rust was zagen we een ander elftal gelukkig.
Het tempo ging omhoog en de spelers waren actiever in het veld wat automatisch ook resulteerde in een beter veldspel. Wel kreeg BVV vlak na de rust nog een bijna niet te missen kans maar ook deze werd niet verzilverd.
Na 59 minuten was het dan eindelijk raak, na een corner werd het 1-0 door Roy van Beurden die het laatste tikje gaf volgens mij. Bas Vos kreeg na een mooie aanval nog een kans maar de bal ging net voorlangs. In de 77 minuut was het Menno van de Griendt die een perfecte voorzet van Martijn Veldhuis met het hoofd kon afronden en kon Co Hooijmans de 2-0 op het scorebord noteren.
De wedstrijd was gespeeld, we kregen nog wel een paar mogelijkheden maar die werden of door onszelf of de grensrechter van BVV om zeep geholpen.

Fotograaf: Gerald van Zanten                      Tekst: DSC

 

KLIK HIER VOOR HET ALBUM