Trainerscarrousel l Pieter van de Grift nieuwe trainer Blauw Geel’55

De ervaren Pieter van de Grift is volgend seizoen trainer van derdeklasser Blauw Geel’55. In Ede wordt Van de Grift de opvolger van David Wagensveld, die na drie seizoenen bij Blauw Geel’55 vertrekt en volgend seizoen trainer is van tweedeklasser Renswoude. Van de Grift is dit seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser Candia’66 uit Rhenen.

Pieter van de Grift is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Candia’66. Vorig seizoen degradeerde de formatie uit Rhenen naar de vierde klasse, na een prima eerste seizoenshelft staat Candia’66 achter koploper VVA Achterberg op de tweede plaats. Van de Grift was in het verleden onder meer werkzaam als trainer bij CDW, DVSA, Jonathan, Kesteren, Odysseus’91 en Terschuurse Boys.

Na de verrassende degradatie van vorig seizoen staat Blauw Geel’55 op dit moment op de vierde plaats in de subtop van de 3e klasse B. Zaterdag hervatten de Edenaren de competitie met een derby tegen SKV op Sportpark Peppelensteeg.

Door onze redactie©