Trainer Rob Bouman maakt overstap van De Bataven naar SC Bemmel

Rob Bouman wordt bij Sportclub Bemmel de opvolger van Ronald Grotenbreg als trainer van de hoofdmacht. Van 2002 en 2005 was de ervaren trainer ook al werkzaam bij SC Bemmel. Bouman is momenteel werkzaam bij concurrent De Bataven. Beide ploegen spelen in de subtop van de 1e klasse E van het zondagvoetbal. Op 29 maart spelen beide clubs voor de competitie tegen elkaar op Sportpark Ressen, het eerste duel in Gendt eindigde eerder dit seizoen in een 0-0 remise.

Rob Bouman is bezig aan zijn vijfde seizoen bij De Bataven, nadat hij in december 2015 in Gendt begon als opvolger van Wilco Klop. Afgelopen seizoen degradeerde Bouman met de roemruchte amateurclub uit Gendt uit de Hoofdklasse. Bouman was in het verleden onder meer langdurig werkzaam als trainer bij Juliana’31, SC Bemmel, Beuningse Boys en Alverna. Bij De Bataven wordt Bouman opgevolgd door Frank van Kouwen, de huidige trainer van het Zevenaarse OBW.

 

Door onze redactie©