DIOSA verlengt contract trainersduo McSorland en Demming.

Het contract tussen de trainers Dennis McSorland en Erik-Jan Demming en SC DIOSA is met 1 jaar verlengt tot medio 2021. De Nijmegenaren zijn sinds afgelopen augustus actief bij de Balgoijse vereniging waarbij Demming ook al een verleden heeft als trainer. Voor hoofdtrainer McSorland is dit het eerste senioren team dat hij onder zijn hoede heeft. Tot op heden met succes: DIOSA staat gedeeld 2e in de 4e klasse.

Bij het 2e elftal van DIOSA is momenteel een mooie kans voor een trainer; het elftal heeft er momenteel geen. Het is een jonge en gedreven groep waar veel rek in zit. Dit is een mooie mogelijkheid voor iemand die met een hecht team aan iets moois wil bouwen. Mede door de nauwe samenwerking met de trainers van het 1e elftal biedt dit team veel mogelijkheden om te groeien als trainer. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mark Rossen, +316 23 86 40 42