Vacature l Owios zoekt voor het seizoen 2020/21 een keeperstrainer

De functie Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich ervoor inzet om uit de keepers van de 1e, 2e selectie en JO19-1 maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team.

keeper

Zowel op trainingsavonden op dinsdag en donderdag als op wedstrijddagen op zaterdag ben je beschikbaar. Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je een belangrijk onderdeel in de technische staf en verantwoordelijk voor de prestaties van de keepers. Het uitdragen van de kernwaarden van OWIOS behoort tot de functie.

Jouw profiel Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de keepers en het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen. Respect en sportiviteit zijn kernbegrippen, die je onderschrijft. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder ben je een echte teamplayer in de technische staf en onderdeel van de selectie. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Natuurlijk, als verantwoordelijke voor de keepers, ben je ook resultaatgericht. Het hebben van Keeper Coach III is een pré, maar een cursus keepertrainer en ervaring als keeper en/of keeperstrainer bij een eerste elftal zijn ook zaken waar wij waarde aan hechten. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische en technische staf en OWIOS beschikt over een fantastische accommodatie. Dit alles gaat vergezeld met prima verdiensten.

Solliciteren Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 7 februari naar voetbalvereniging OWIOS ter attentie van Jan Dickhof (keeperscoördinator). Het emailadres is jedickhof@gmail.com. Wil je meer informatie, bel dan met Jan op 06-51 19 00 62.

Klik hier voor het plaatsen van Vacature voor Senioren

Klik hier voor het plaatsen van Vacature voor Junioren