Delano Verwey ook volgend seizoen trainer van AVW’66

Delano Verwey is ook volgend seizoen trainer van zaterdag tweedeklasser AVW’66. De formatie uit Westervoort en de bevlogen trainer kwamen een contractverlenging tot de zomer van 2021 overeen. Verwey begon dit seizoen als opvolger van Wouter van der Ent bij AVW’66 en kende mede door een enorme blessuregolf een lastige competitiestart in Westervoort. AVW’66 won echter de laatste vier wedstrijden voor de winterstop waardoor er weer een plek in het linkerrijtje van de 2e klasse G is veroverd en de Westervoortse zaterdagclub de ongeslagen koploper in de strijd om de tweede periodetitel is.

Verwey maakte in het verleden deel uit van de trainersstaf van RKHVV en GVVV en was hoofdtrainer bij AZ 2000 en het zaterdagteam van De Treffers. Na een geslaagd trainingskamp met AVW’66 in Portugal werd dinsdag bekend dat beide partijen de samenwerking met minimaal een seizoen zullen verlengen. Delano Verwey:  ,,Het bevalt me uitstekend bij AVW’66 en ik ben blij dat we de samenwerking volgend seizoen zullen voortzetten. Na een moeizame start in de competitie hebben we het inmiddels aardig op de rit gekregen, met name defensief. Volgende stap is om ons aanvalsspel verder te verbeteren en meer automatismen in de ploeg te krijgen. Hopelijk kunnen we na de winterstop onze zegereeks voortzetten. De sfeer binnen de selectie en de begeleidingsstaf is in ieder geval uitstekend, het afgelopen weekend in Lissabon was daar een mooi bewijs van”.

Volgende week zaterdag hervat AVW’66 de competitie in Veenendaal met een uitwedstrijd tegen VRC.

Door onze redactie©