Trainerscarrousel l Wilco Klop bezig aan laatste maanden bij SC Rheden

De samenwerking tussen derdeklasser SC Rheden en de ervaren trainer Wilco Klop komt na twee seizoenen tot een eind.  Vorig seizoen begon Klop bij de fusieclub in Rheden met een zesde plek in de eindklassering, dit seizoen is SC Rheden als de nummer drie van de 3e klasse C de winterstop ingegaan. Beide partijen hebben in overleg besloten na twee seizoenen uit elkaar te gaan.

Wilco Klop begon na een tussenperiode van twee jaar in 2018 aan de klus in zijn woonplaats Rheden. Hiervoor was de gedreven trainer werkzaam in de hogere regionen van het amateurvoetbal bij onder meer Hatert, OBW, Babberich, WAVV, Longa’30, HSC’21 en De Bataven. Bij SC Rheden was Klop de opvolger van Peter Jansen. Zondag 26 januari hervat SC Rheden de competitie met een wedstrijd op Sportpark IJsselzicht tegen koploper VVG’25.

 

Door onze redactie©