Trainerscarrousel l Koploper GVA verlengt met trainer Johan Scholten

Zondag vierdeklasser GVA heeft het contract met de succesvolle trainer Johan Scholten met een seizoen verlengd tot de zomer van 2021. De formatie uit Doornenburg is met de maximale score van 33 punten na elf wedstrijden de trotse koploper van de 4e klasse D, bovendien won GVA de eerste periodetitel.

Johan Scholten begon dit seizoen bij GVA als opvolger van Patrick Kleinveld op Sportpark De Vijzel. In het verleden was Scholten onder meer trainer van Angeren, het zaterdagteam van De Treffers en Jonge Kracht. De formatie uit Huissen is tevens de grootste concurrent van GVA in de strijd om het kampioenschap. GVA hervat op zondag 19 januari de competitie met de inhaalwedstrijd tegen het als derde geklasseerde Groessen, een week later staat in Huissen de topper tegen naaste concurrent Jonge Kracht op het programma. GVA heeft een voorsprong van zes punten op Jonge Kracht en acht punten op Groessen.

 

Door onze redactie©