EZC ’84 trapt nieuwe jaar af met traditionele huldigingen

Traditioneel werd op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden bij EZC ’84.

In een goed gevulde kantine werden de aanwezigen kort toegesproken door voorzitter Bert Harmsen die in zijn speech kort terug keek op het afgelopen jaar. Een jaar waarin de jeugd van EZC ’84 het prima deed. Bij de Senioren waren de resultaten wat minder, met als positieve uitschieters de 35+ en 45+.

Namens de vereniging werden er ook een 4-tal leden gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum. Bert Harmsen, Ruben van de Vrugt, Ronald Tessemaker en Gert-Jan Mekelenkamp lopen inmiddels 25 jaar bij de vereniging. De eerste 3 ontvingen een bos bloemen en een blijvend aandenken in de vorm van een horloge. Gert-jan was helaas verhinderd en zal zijn aandenken op een later tijdstip ontvangen.

Uiteraard werden ook de (nieuwe) trainers en staf even benoemd. Te weten: Gert-Jan Piksen (trainer 1e elftal), Harry Visch, die even als verzorgster Cindy Bosman het contract verlengd en Jan van Ommen, die volgend seizoen de keepers zal gaan trainen.

Een bijzonder woord van dank ging uit naar Jan Oonk en Adrie Kerkdijk voor de wijze waarop zij binnen de club werkzaam zijn.
Ook gaf hij aan dat we nog steeds vrijwilligers kunnen gebruiken en werd de jaarlijkse rookworstactie afgetrapt.

De voorzitter sloot zijn praatje af met de traditionele Afrikaanse spreuk. Deze luidt dit jaar : Painamapo ndio painukapo of te wel “Waar de berg naar beneden gaat is ook de plek waar de berg omhoog gaat.”

Daarna was er gelegenheid om te toasten op het nieuwe jaar en te genieten van een drankje en een hapje.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/cnEFgECkt6EuRSwj6

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA