Berg en Bos League heeft ruimte voor meer teams

Voor het eerst in de historie slaan GBIDK, Groundhoppers Apeldoorn en AGOVV de handen ineen om de Berg en Bos League nog groter en beter georganiseerd te krijgen. Na een succesvolle eerste editie werd de roep om meer wedstrijden per speelronde groter. Zo zal vanaf 28 februari getracht worden met minimaal twaalf teams de competitie aan te gaan en drie wedstrijden per avond te spelen.

Het is de bedoeling tot aan de zomer alle wedstrijden af te werken op de laatste vrijdag van de maand (zie schema voor speeldata). Natuurlijk zal tussen de teams wat niveauverschil zitten, daarom heeft de organisatie in overleg met de teams van vorig jaar besloten om na de zomerstop in twee divisies te spelen. Na het bekijken van het niveauverschil op 22 mei, zal er op basis van de stand in de competitie gespeeld worden in deze twee divisies. De wedstrijden in deze 7×7 competitie worden op een half veld gespeeld met zes spelers en een keeper.

Om te voorkomen dat teams niet komen opdagen of om wat voor reden ook op het laatste moment afzeggen, zal er dit jaar met €100,00 inschrijfgeld per team gewerkt worden. Dit bedrag bestaat uit €50,00 borg (bij het aanwezig zijn van alle speelrondes wordt dit bedrag weer terugbetaald) en €50,00 organisatiekosten (regelen scheidsrechters, prijzen, zanger of DJ op de slotavonden).

Wil jij samen met je vrienden, familie, buren of collega’s ook deelnemen aan deze unieke en gezellige recreatieve competitie? Formeer dan vandaag nog je team van minimaal 7 personen!

Inschrijven kan via bergenbosleague@hotmail.com ovv teamnaam, telefoonnummer en naam van contactpersoon/teamleider.

Speeldata voor zomerstop

 28 februari                  speelronde 1              3 wedstrijden per team

27 maart                       speelronde 2              3 wedstrijden per team

24 april                         speelronde 3              3 wedstrijden per team

22 mei                          speelronde 4              2 wedstrijden per team

Wedstrijden per speelronde zijn op basis van twaalf ingeschreven teams.

Speeldata na zomerstop

28 augustus    speelronde 1

25 september speelronde 2

30 oktober      speelronde 3

27 november  speelronde 4

 

Alle wedstrijden worden in het stadion van AGOVV gespeeld.