Resterende achttien minuten Lienden- Jong ADO Den Haag op dinsdagavond

De in november gestaakte Derde Divisie wedstrijd tussen FC Lienden en Jong ADO Den Haag wordt op dinsdagavond 21 januari uitgespeeld. Op zondag 10 november werd het duel bij een 1-1 tussenstand na 72 minuten gestaakt wegens een blessure van de assistent-scheidsrechter. De resterende 18 minuten worden op dinsdagavond 21 januari vanaf half negen gespeeld.

Lienden is zeer waarschijnlijk aan het laatste seizoen in de Derde Divisie zondag bezig, waarna de algehele amateurkampioen van 2015 zich gaat richten op het zaterdagvoetbal. Lienden staat momenteel op een teleurstellende zestiende en voorlaatste positie in de Derde Divisie en hervat zondag 12 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen middenmoter UNA.

Door onze redactie©