Vierdeklassers AZ 2000 en Wodanseck verlengen contract met hun trainer

De zaterdag vierdeklassers AZ 2000 en Wodanseck zijn tevreden over de samenwerking met hun dit seizoen gestarte trainer en hebben  het contract verlengd. Giovanni Zweers blijft tot 2022 trainer van AZ 2000, Pascal Gertsen tot 2021 trainer van Wodanseck.

Afgelopen zomer begon Giovanni Zweers als opvolger van Marlon Keizer bij het Arnhemse AZ 2000. Zweers was in het verleden ook al voor langere tijd hoofdtrainer bij VVO (3 jaar), Veluwezoom (8 seizoenen) en Dierensche Boys (3 jaar). Bij het vorig seizoen naar de vierde klasse gedegradeerde AZ 2000 bevalt de samenwerking ook dusdanig goed dat het contract met de trainer nu al voor twee seizoenen verlengd is. In de 4e klasse A staat AZ 2000 momenteel op de negende plaats aan de onderkant van de middenmoot met tien punten uit de eerste elf duels.

Giovanni Zweers

Bij Wodanseck begon Pascal Gertsen dit seizoen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Bij de dorpsclub uit Wolfheze is de sympathieke Gertsen de opvolger van Mart Gerrits, die nu assistent-trainer bij ONA’53 is. Ondanks een frisse wind en een positieve impuls heeft de komst van Gertsen tot op heden meer complimenten dan punten opgeleverd. Wodanseck is met drie punten als voorlaatste geklasseerd in de 4e klasse B en versloeg tot op heden alleen hekkensluiter EMM Randwijk.

Door onze redactie©