Marcel Muhlack volgend seizoen trainer zaterdagteam FC Lienden

Volgend seizoen wordt Marcel Muhlack de nieuwe trainer van het eerste zaterdagteam van FC Lienden. Muhlack wordt bij Lienden de opvolger van Grimbert van Blijderveen. Momenteel is de 44-jarige oud-prof van onder meer Go Ahead Eagles al als assistent-trainer van het zondagteam aan Lienden verbonden. Vorige maand werd bekend dat Lienden zal stoppen met het zondagteam, dat sindsdien bezig is aan een vrije val en nu in de onderste regionen van de Derde Divisie bivakkeert.

Begin deze maand maakte Grimbert van Blijderveen bekend na dit seizoen te stoppen als trainer van het zaterdagteam. Van Blijderveen is bezig aan zijn achtste seizoen bij Lienden en aan zijn vierde jaar als trainer van het eerste zaterdagelftal. Afgelopen zaterdag verloor Lienden op De Abdijhof met 0-1 van koploper ONA’53 waardoor Lienden als de nummer acht van de 4e klasse B de winterstop ingaat. De zaterdagtak van Lienden kent de nodige personele problemen en hoopt volgend seizoen als nieuw vlaggenschip weer mee te strijden om promotie.

Foto: FC Lienden

Door onze redactie©