Hekkensluiter Be Quick Zutphen “verzuipt” in Westervoort (5-0)

Barre weersomstandigheden maakten zaterdag middag voetbal bijna onmogelijk. Gure wind met regen viel als bakken vanuit de lucht. Maar ook de goals in het doel van Be Quick Zutphen. Na ruststand van 5-0 leek de wedstrijd gespeeld. Na rust was het “overleven”voor de Zutphenaren die met een gelegenheidselftal naar AVW waren vertrokken. De ploeg die twee keer achter elkaar kampioen wist te worden miste 4-5 basisspelers waardoor de technische staf moest aanvullen met A-junioren. Ook de assistent trainer Bjorn trok zijn voetbalschoenen aan om in te vallen. Zoals de meesten is de stap van jeugd naar 2e klasse zeer groot, dat bleek ook op het veld. Het is aan slordige AVW te danken dat het dubbele cijfers niet werd gehaald in de 2e helft.

Na de winterstop is het te hopen voor Be Quick Zutphen dat belangrijke spelers terugkeren en de punten worden behaald. Anders zullen zij 2e klasse al in ver voor competitie einde kunnen verlaten.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Door onze verslaggever©