Uitslagen districtsbeker Oostl ESA verrast Bemmel, AGOVV dichtbij stunt

Dinsdagavond zijn achttien wedstrijden in de tweede ronde van de knock-out fase van de districtsbeker Oost gespeeld. Het Arnhemse ESA zorgde voor de grootste verrassing door eersteklasser Bemmel na strafschoppen uit te schakelen. Na negentig minuten stond het in Bemmel 3-3, waarna de zaterdag derdeklasser van trainer Peter Gerritsen de strafschoppen beter nam. Een andere derdeklasser was ook dichtbij een bekersensatie, maar AGOVV verloor uiteindelijk na strafschoppen van eersteklasser DFS. AGOVV stond een kwartier voor tijd nog op een riante 4-1voorsprog, maar de bezoekers uit Opheusden kwamen in het laatste kwartier nog langszij. In de noodzakelijk geworden strafschoppenserie miste alleen Niels van Geerenstein namens de thuisclub.

DTS’35 Ede, Alverna, Leones, RKZVC, SDOUC, Be Quick Zutphen en de reserves van DVS’33 Ermelo wonnen relatief eenvoudig hun midweekse bekerduel. Vierdeklasser Harfsen won knap met 4-2 van de Almeloose derdeklasser Oranje Nassau. Een overzicht van de resultaten van dinsdagavond:

VV Dieren- Alverna        0-3
JVC Cuijk- DTS’35 Ede        2-5
SC Bemmel- ESA        3-3 ,ESA w.n.s.
AGOVV- DFS            4-4, DFS w.n.s.
Leones- Germania         3-0
Achilles’12- Be Quick Z        2-5
RKZVC- Enter            8-0
Sparta E- SDOUC        1-4
Harfsen- Oranje Nassau        4-2
UD Weerselo- ASV’57        3-0
Quick’20- Sp Overdinkel    11-0
Be Quick’28- DVS’33 2        0-5
DOS Kampen- FC Horst        7-0
WVF- Nunspeet            1-0
Rood-Wit’58- Bergentheim    0-1
Heeten- Hellendoorn        0-0, Hellendoorn w.n.s.
Berkum- OWIOS        4-1
Go Ahead Kampen- KHC    2-1

 

Door onze redactie©