AVW’66 verslaat titelkandidaat Unicum

AVW’66 heeft ook de derde wedstrijd in de strijd om de tweede periodetitel gewonnen. Op het eigen Sportpark Hamerden werd titelkandidaat Unicum uit Lelystad verrassend eenvoudig met 3-0 verslagen. Voor de formatie van trainer Delano Verwey waren aanvoerder Erik Schulte, Robin van Otegem en invaller Martijn Derksen (strafschop) trefzeker. 

De zaterdag tweedeklasser uit Westervoort kende voornamelijk door een blessuregolf een mislukte competitiestart, maar met de terugkeer van Kevin Kuster als centrale verdediger lijkt het tij gekeerd. Samen met Erik Schulte vormde Kuster het uitstekende centrale verdedigingsduo waardoor doelman Joep Smulders voor de derde keer dit seizoen niet gepasseerd werd. Aan de hand van de creatieve middenvelder Jaimy Toonen Dekkers werd de thuisploeg steeds sterker met de verdiende 3-0 overwinning op Unicum als terechte beloning.

 

©Door onze redactie

Fotograaf: Nico Kooij

KLIK HIER VOOR HET ALBUM