PB l Wim Bleijenberg volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer SC Westervoort

Twee weken nadat bekend werd dat Harold Dengerink na vier seizoenen zal vertrekken als hoofdtrainer van SC Westervoort heeft de zondag vierdeklasser een nieuwe trainer gevonden.  Volgend seizoen zal Wim Bleijenberg eindverantwoordelijk zijn op Sportpark Naederhuyse.

Opvallend genoeg is Bleijenberg dit seizoen als trainer van GSV’38 in dezelfde competitie actief als SC Westervoort.  Beide ploegen staan in de subtop van de 4e klasse D en treffen elkaar op 2 februari  weer in Westervoort. Op de eerste speeldag eindigde de derby tussen de acht kilometer van elkaar afgelegen teams in Giesbeek in een doelpuntloze remise. De 46-jarige in Huissen woonachtige Bleijenberg is bezig aan zijn derde seizoen bij GSV’38 en was in het verleden onder meer werkzaam bij GVA, FC Zutphen en Jonge Kracht.

Door de redactie©

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA