David Wagensveld bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Blauw Geel’55

Maandagavond is bekend geworden dat trainer David Wagensveld na dit seizoen stopt als trainer van derdeklasser Blauw Geel’55. Wagensveld is in Ede bezig aan zijn derde seizoen, in het verleden was hij ook drie seizoenen werkzaam als hoofdtrainer bij Advendo en als jeugdtrainer bij DOVO en VVOG. Wagensveld heeft zelf de keuze gemaakt om na een periode van drie jaar de samenwerking te beëindigen.

Na drie goede seizoenen in Ederveen met Advendo’57 stapte Wagensveld in 2017 over naar Blauw Geel’55. Na een geslaagd debuutseizoen met een knappe vierde positie in de 2e klasse G degradeerde Blauw Geel’55 vorig seizoen verrassend via de nacompetitie naar de derde klasse. In de spannende 3e klasse B neemt de ploeg uit Ede momenteel een ietwat teleurstellende achtste positie in, zaterdag werd op het eigen Sportpark Peppelensteeg verrassend met 3-5 verloren van AGOVV. Komende zaterdag speelt Blauw Geel’55 in en tegen Otterlo de voorlaatste wedstrijd van 2019.

©Door onze redactie.