Programma Zaterdag 3B l “Spannendste competitie met kopgroep van negen ploegen”

Vlak voor de winterstop zijn in de meeste competities de kaarten behoorlijk geschud. Zo lijkt de kampioen van de Eredivisie al vast te staan en strijden in de meeste andere competities twee of drie ploegen voor de hoogste positie en het kampioenschap.

In de 3e klasse B van het zaterdagvoetbal is alles anders: na negen speeldagen is het verschil tussen koploper Veenendaal en nummer negen SKV slechts drie punten.

Eind november zijn dus negen van de veertien ploegen nog in de race voor het winterkampioenschap en bepalen de resultaten van de komende weken of je als koploper of in het rechterrijtje de winterstop ingaat. Veenendaal en VVOP voeren met 17 punten de ranglijst aan, Stroe volgt op 1 punt, Terschuurse Boys heeft een achterstand van twee punten met nog een extra wedstrijd tegoed, Otterlo, Zwart Wit’63 en Hoevelaken staan twee punten achter en Blauw Geel’55 en SKV volgen op posities acht en negen met slechts drie punten achterstand.

Voordeel van een dergelijke tussenstand is dat het elke zaterdag Super Saturday is. Elke week staan er  onderlinge confrontaties op het programma die de ranglijst weer helemaal op zijn kop kunnen zetten. Voor deze zaterdag noteren we met VVOP- Hoevelaken en SKV-Veenendaal twee toppers.

Programma 30 november:
14:30    VVOP- Hoevelaken
14:30     Zwart Wit’63- Otterlo
14:30    Advendo’57- Zeewolde
14:30    Rood-Wit’58- Stroe
15:00    Blauw Geel’55- AGOVV
15:00    SKV- Veenendaal

 

©Door onze redactie