OPROEP l ⭐ 14 december 90-JARIG JUBILEUM ACHILLES’29 ⭐

Groesbeek – 90 jaar geleden, op 1 juni 1929, besloten enkele vrienden onze voetbalclub, Achilles, op te richten. In de afgelopen negentig jaar heeft de vereniging vele hoogte- maar ook dieptepunten gekend. “Het onverwoestbare Achilles” blijft onverwoestbaar en daarom willen wij het 90-jarig jubileum niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Hierbij nodigt Achilles’29 u van harte uit om dit jubileum samen te vieren. Van oud spelers, leden en sponsoren tot aan huidige vrijwilligers, leden en betrokkenen. Iedereen die Achilles’29 een warm zwart-wit hart toedraagt zien wij graag op het jubileum van ons onverwoestbaar Achilles’29!

Tag, deel en reageer in de comments! Wij hopen zoveel mogelijk Achilles-mensen te mogen verwelkomen op het Heikant!

? Zaterdag 14 december 2019
? De Heikant – Cranenburgsestraat 33a
? 14.30 uur Achilles’29 – AZSV & feestavond

Het Bestuur van Achilles’29