Voorbeschouwing l SDOUC gaat donderdag op bezoek naar FC Zutphen

FC Zutphen(zat.) treedt komende donderdag 14 november om 2000 uur thuis aan tegen zondag 2e klasser SDOUC. De club uit de achterhoek speelt een klasse hoger dan FC Zutphen. In deze 2e klasse neemt men een middenmoot positie in. Op zaterdag 16 november is er geen competitie programma en is er een vrije zaterdag.

De wedstrijd om de beker vormt een mooie uitdaging voor FC Zutphen. Bij een goede wedstrijd en een goed resultaat kan de wedstrijd in Eefde zo snel mogelijk worden vergeten. En daarnaast bieden dit soort wedstrijden een mooie gelegenheid om andere spelwijzen en samenstellingen van het team uit te proberen.

De goede prestaties in de afgelopen tijd zijn niet onopgemerkt gebleven. Lars Huber is gevraagd om een testwedstrijd te spelen voor Go Ahead Eagles. Dat is een prima prestatie van hemzelf, maar zeker ook van het team en de technische staf, die er voor heeft gezorgd dat hij optimaal kon presteren.