Hoofdtrainer Jan de Jong verlengt bij De Treffers

De Treffers is verheugd te kunnen melden dat trainer Jan de Jonge ook volgend seizoen de eerste selectie onder zijn hoede heeft.

Hoofdtrainer Jan de Jong

Text: De Treffers

Afgelopen zomer werd De Jonge aangesteld als opvolger van Anton Janssen en de samenwerking bevalt dusdanig goed dat beide partijen het al snel eens werden over een langer dienstverband. Jan: ‘Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewerkt voelt het goed om weer in Nederland trainer te zijn. Daarbij is er zowel waardering vanuit mij voor de club en andersom en is het totaalplaatje dus erg positief.’

Samen met Jan de Jonge wil De Treffers zich de aankomende jaren in de breedste zin van het woord verder ontwikkelen. Jan: ‘De intentie is om de doorstroming van de jeugd naar het eerste elftal nog beter te laten verlopen, daarnaast zijn de faciliteiten al goed in orde maar ook hier kunnen we wellicht nog een stap zetten.’

Al met al zien De Treffers en Jan de Jonge de toekomst met vertrouwen tegemoet. ‘Het doel is om een vaste waarde te worden in het linkerrijtje van de Tweede Divisie om vervolgens vanuit daar te kijken wat er nog meer mogelijk is.’