Oene kan periodetitel sv Hatto Heim niet tegenhouden (FOTOALBUM)

In de 68ste minuut mag Michel Koridon namens Hatto Heim aanleggen voor een strafschop.
Als hij die benut, zet hij de Hattemers op voorsprong en lijkt de periodetitel een zekerheid.
Koridon faalt niet en dus zit Hatto Heim op rozen.

IMG_4677

De eerste grote kans van de wedstrijd was nog voor Oene. Keeper Robin van Dijk schat een voorzet verkeerd in, maar Oene profiteert niet. De lange bal van beide ploegen heeft vaak weinig resultaat, want de straffe wind gooit roet in het eten. Oene komt een aantal keer gevaarlijk door. Jim Schaap kopt op de lat.Na een half uur krijgt Oene meer grip op de wedstrijd. Jasper Mosterd haalt knap uit, maar de keeper Robin van Dijk zit er weer goed bij.

IMG_4685
Vlak voor rust volgt een grote kans voor Hatto Heim, maar de bal wordt naast geprikt.Direct na rust knalt Jesse Teeuwen prachtig raak: 1-0. Hatto Heim doet al snel iets terug. Rowan Mensink kan makkelijk door de verdediging lopen en drukt af: 1-1. Het wordt erger voor Oene. Patrick Kamphuis raakt de bal met de hand. De toegekende strafschop wordt benut door Michel Koridon: 1-2. Oene probeert wat te forceren, maar zonder resultaat, waardoor Hatto Heim dus de periodetitel binnensleept.

Oost, 3C: Oene – Hatto Heim 1-2 (0-0). 46. Jesse Teeuwen 1-0, 50. Rowan Mensink 1-1, 68. Michel Koridon 1-2.

Hoogte punten van de wedstrijd

IMG_4685