Voorbeschouwing l Zaterdag reist Flevo Boys af naar “De Burcht”

De club uit Emmeloord is vooralsnog aan een matig seizoen bezig en heeft pas 7 punten uit 9 wedstrijden. Toch ben ik er van overtuigd dat ze de punten nog wel gaan pakken, ze hebben een prima selectie. Afbeelding

Afgelopen zaterdag werd er met 2-3 verloren van Berkum waar Flevo Boys recht op meer had, maar de kansen werden niet benut.

NSC kijkt met een dubbel gevoel terug op de wedstrijd tegen vv Eemdijk. In de eerste helft hadden er zeker twee goals gemaakt kunnen worden, maar was de keeper een sta in de weg. In de tweede helft kwam Eemdijk een paar keer gevaarlijk voor het doel van NSC, maar was een goal onverdiend geweest. Een pluspunt is ook dat we ook nu geen tegengoal kregen en dat was zeker de verdienste van de verdedigers en keeper die wederom prima speelden.

Zaterdag tegen Flevo Boys mag er geen sprake van onderschatting zijn, want de ploeg uit Emmeloord zal knokken tot de laatste minuut en heeft een aantal geslepen spelers aan boord die het verschil zouden kunnen maken. NSC moet zoals ik wel vaker zeg van eigen kracht uit gaan en zijn eigen spelletje spelen. Dan moet het lukken om de punten hier te houden.

Om 14.30 uur is de aftrap op De NSC Burc