Sprinkhanen twee punten in mindering, Oranje Blauw krijgt drie strafpunten

De KNVB heeft Sprinkhanen twee punten in mindering gegeven naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd op 13 oktober in Doornenbrug tegen GVA. De tussenstand van 3-2 voor GVA gaat de boeken in als eindstand waardoor GVA zondag de eerste periodetitel van de 4e klasse D kan veroveren bij winst tegen laagvlieger CHRC. Het duel op Sportpark De Vizjel in Doornenburg begint om 14 uur. Door de twee strafpunten is het puntentotaal van Sprinkhanen gereduceerd van zeven naar vijf en is de ploeg uit Didam gezakt naar de tiende positie. Zondag speelt Sprinkhanen uit tegen directe concurrent RVW.

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd in de 4e klasse A tussen Oranje Blauw en Woezik afgelast omdat de thuisploeg te weinig spelers had. Hiervoor heeft de KNVB Oranje Blauw drie punten in mindering gegeven. De ploeg uit Nijmegen was al hekkensluiter, maar staat nu op een totaal van min drie punten. Wel heeft Oranje Blauw een voorsprong van 2-0 met nog enkele minuten op de klok tegen Quick 1888, dit duel werd gestaakt vanwege een blessure van de keeper van Quick 1888. Komende zaterdag is Oranje Blauw toevallig vrij, de competitie bestaat uit dertien ploegen.

 

©Door onze redactie