AGOVV op zoek naar aansluiting middenmoot

Na een verdienstelijk gelijkspel bij Terschuurse Boys (1-1) speelt AGOVV nu opnieuw een uitwedstrijd. ‘De Blauwen’ gaan dit keer op bezoek bij Veenendaal, de nummer acht van de derde klasse B. Met een zege op sportpark De Groene Velden vindt AGOVV weer de aansluiting met de middenmoot.

Na twee pijnlijke nederlagen op rij herstelde AGOVV zich vorige week keurig met een gelijkspel bij een hoogvlieger uit de competitie. Al had het team van trainer Gerrit Brouwer ook zomaar de volle buit kunnen meenemen, als het iets zuiniger met de kansen was omgesprongen. Toch putten ‘De Blauwen’ moed uit het gelijkspel, gezien de arbeid en vechtlust die het in duel met Terschuurse Boys legde. Dat goede gevoel hoopt AGOVV vast te houden op bezoek bij Veenendaal. Met een driepunter kunnen de Apeldoorners uitstekende zaken doen.

De komende tegenstander staat na zeven wedstrijden op een achtste plaats met elf punten. De geelblauwen begonnen het seizoen moeizaam, met drie duels zonder overwinning, maar zijn in de laatste vier wedstrijden juist ongeslagen. Vorige week werd gewonnen op bezoek bij Rood-Wit’58 (1-2) en daarvoor werden Teuge (4-0) en Stroe (0-2) verslagen. Ook werd er gelijkgespeeld tegen Terschuurse Boys: 1-1. Veenendaal komt voor het eerst uit in de derde klasse B, nadat ze in de afgelopen twee seizoenen in 3D (5e plaats) en 3A (2e plaats) speelden.

1

Wedstrijdinformatie
Veenendaal – AGOVV | Derde klasse B | Speelronde 8
Zaterdag 9 november | 14.30 uur
Scheidsrechter: J.J.A. Visser

Sportpark De Groene Velden
Groeneveldselaan 15
3902 HA Veenendaal

Programma deze week
AGOVV – Veenendaal
Hoevelaken – Otterlo
Advendo’57 – Stroe
Blauw Geel’55 – Zwart Wit’63
Teuge – Rood-Wit’58
VVOP – Terschuurse Boys
SKV – Zeewolde

Uitslagen vorige week
Terschuurse Boys – AGOVV 1-1
Rood-Wit’58 – Veenendaal 1-2
VVOP – Blauw Geel’55 2-1
Stroe – Otterlo 4-4
Zeewolde – Hoevelaken 1-1
Zwart Wit’63 – Advendo’57 3-1
Teuge – SKV 0-2