AWC thuis onderuit tegen sterk Baronie (0-2)

Tegen hoogvlieger Baronie heeft AWC een thuisnederlaag opgelopen. Na een halfuur stand te houden kwam er toch een achterstand, die de Wijchenaren niet meer goed wisten maken. Door de uiteindelijke 0-2 blijft AWC in de onderste regionen bivakkeren.

 

In de beginfase wisten beide teams niet veel tot uitgespeelde kansen te komen. Een schot in het zijnet van Baronie werd gevolgd door een gevaarlijke vrije trap van AWC’er Boy Visser, die niemand wist te toucheren. Later kwam AWC goed weg na twee ballen op de lat door Baronie. Na een halfuur moest de Wijchense defensie een goal toestaan. Jorik Mijnhijmer tikte een voorzet binnen.

Na rust begonnen beide teams met hernieuwde energie aan de wedstrijd, maar dit mocht niet baten voor AWC. Na een uur spelen verdubbelde Baronie de voorsprong dan ook na een mooie één-twee door de defensie. Safa Kizir leek nog een aansluitingstreffer te kunnen maken, maar door een slim duwtje in zijn rug kwam hij niet tot een schot.

Opstelling AWC: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans (’41 Nicky van de Groes), Sven Jansen (’68 Daan Pauwels), Idar Kramer, Job van de Groes; Joost Loeffen, Youri Hubers, Dennis Straten; Fren Stevens, Safa Kizir, Boy Visser