MVV’58 VECHT ZICH LANGS GVV’63 (FOTOALBUM)

GAMEREN • Voorafgaand aan het seizoen werd GVV’63 betiteld als kampioenskandidaat. Aan die verwachtingen voldoet de ploeg van trainer Denny van Geffen allerminst, want zaterdag werd alweer de vierde nederlaag in vijf wedstrijden geleden.

Tekst: Regio Voetbal

Dit keer was MVV’58 in eigen huis met 3-2 te sterk voor de manschappen uit Gameren. GVV’63 was overigens wel op een 0-1 voorsprong gekomen, dankzij een goal van Daniël Bouma op aangeven van Michel Kooijman. Die stand werd tot de rust gehandhaafd.

In de tweede helft ging het alsnog faliekant mis; de thuisploeg tekende achtereenvolgens de 1-1 en de 2-1 aan. Mathijs Libbers bracht GVV’63 nog wel op gelijke hoogte, maar de 3-2 in de slotfase was de absolute nekslag voor de ploeg van Van Geffen.

Door die nederlaag bezet GVV’63 momenteel de één na laatste plaats met slechts drie schamele puntjes uit vijf wedstrijden. Alleen Haaften doet het met één punt uit vijf duels slechter dan het vlaggenschip uit Gameren.

Fotograaf: Gijs van Tuijl

KLIK HIER VOOR HET ALBUM