sc DIOSA verslaat in topper SCE met nieuwe trainer

De topper van zondagmiddag gaat niet alleen om de 1/2 plaats op de ranglijst, maar het is ook het debuut voor Serge Heuveling bij S.C.E als trainer/coach. Eindstand 2-1. 201019-DIOSA-SCE-1

 

De regen komt ook in Balgoy gestaag naar beneden, en geen twitterman langs de lijn vanmiddag dus moet u het doen met een summier verslag. In de basis starten vanmiddag: Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zandvliet, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Richard Schür, Daniel Heideveld, en Kay de Kluis, en op de bank nemen plaats: Thijs Meesters, Khalid Samaoui, Guido Peters, Jarno Herfkens, Anthony Wefer.

201019-DIOSA-SCE-2

De aftrap is om 14.30 uur. Er is afgetrapt in Balgoy, de eerste 20 minuten zijn gespeeld stand nog altijd 0-0. Met nog ruim vijf minuten te spelen, ontvangt een speler van DIOSA een gele kaart. Net voor het rustsignaal in de 42e minuut komt S.C.E op welverdiende voorsprong door een doelpunt van Richard Schür 0-1. Het is rust bij de topper DIOSA – S.C.E, we zijn over 15 minuten weer terug.

We zijn de verbinding met Balgoy kwijt, daar zijn we weer. 0-1 nog steeds in een koud en nat Balgoy. In de 62e minuut maat DIOSA alsnog gelijk 1-1 door een doelpunt van Tim Theunissen. De wedstrijd kan nog alle kanten op met nog 30 minuten op de klok. In minuut 70 vangt Angelo Kilkens van S.C.E een gele kaart van de scheidsrechter, net vijf minuten later ontvangt een speler van DIOSA ook een gele kaart, de wedstrijd word onvriendelijker naar mate de tijd verstrijkt.

Luuk Schiphorst verlaat het veld erin komt Khalid Samaoui, en niet veel later verlaat Kaj Dreis ook het veld en wordt vervangen door Guido Peters. Twee minuten voor tijd maakt Tim van Heumen van DIOSA waarschijnlijk de winnende goal 2-1 voor de thuisploeg, en ondertussen is het ook droog geworden, een schrale troost.
Volgende week zondag 27 oktober de verdwenen derby tegen sv Hatert, aanvang 14.00 uur, op sportpark Lindenholt.