VSCO’61 geeft twee keer voorsprong uit handen (2-3)

In de thuiswedstrijd tegen IJVV leed VSCO’61 een 2-3 nederlaag. In de eerste helft kwamen De Kanaries tweemaal op voorsprong, maar gaven heel gemakkelijk de voorsprong weg. In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende ging IJVV met de volle drie punten naar IJsselmuiden.  

Er is duidelijk werk aan de winkel bij VSCO’61. In de kelder van de tweede klasse H werd een gevoelige, maar ook onnodige nederlaag geleden. Defensief, normaal gesproken goed ingevuld bij VSCO’61, was onder de maat. 

In de eerste helft kwam VSCO’61 na tien minuten op voorsprong via Dominique van de Grift. Geen vuiltje aan de lucht, maar enkele minuten later stond het 1-1 door een doelpunt van Raymon Beuling. Opnieuw nam VSCO’61 een voorsprong. Op aangeven van Jan van ’t Oever scoorde Rinse van der Velde de 2-1. Nog voor rust kwam IJVV op gelijke hoogte opnieuw door Beuling. Aan beide doelpunten kleefde een lucht van buitenspel. 

De tweede helft werd het voetbal, zeker aan de kant van VSCO’61, slechter. In een wedstrijd die geen winnaar verdiende scoorde Maarten Hinderks een kwartier voor tijd de winnende treffer. Opnieuw lag de defensie open en Rienk van de Wetering kon ongehinderd de beslissende voorzet geven. VSCO’61 probeerde hierna nog wel de gelijkmaker te scoren, maar de overtuiging ontbrak en de nederlaag werd geïncasseerd.

Volgende week gaat de reis naar Oldenzaal. Daar wordt tegen de zaterdagtak van Quick’20 gespeeld. Een belangrijk duel om niet verder in degradatiezorgen te komen. De wedstrijd begint om 15:00 uur.