Samenvatting l KHC-Nunspeet (0-1)

KHC-Nunspeet 19 oktober 2019, Eindstand 0-1 , KHC is zaterdagmiddag tegen een uiterst pijnlijke nederlaag aan gelopen. Zonder aanvoerder Nick Notrot die zaterdagmorgen vader was geworden en de geblesseerde Jarron de Lange moest KHC aantreden tegen Nunspeet dat 1 punt meer had dan KHC.

Afbeelding

De begin fase was even voor KHC met kleine kansen voor Joel Visscher en Karim Gabara. Daarna een fase waarin KHC de tegenstander veel teveel liet voetballen. Voorin lukte bijna niks, en de druk werd als maar groter. Dat resulteerde in de 36e minuut tot een 0-1 achterstand na slecht verdedigen van de KHC defensie. Doelman Justin Bruins behoede KHC voor een grotere achterstand, en Durk van der Leest was met enkele kopballen dicht bij de aansluittreffer.

VIDEO: Cor Fidder