SC Millingen blijft tegen SCP steken op één punt

Millingen bleef opnieuw ongeslagen maar blijft door de 3e remise in de middenmoot mee kabbelen. De thuisclub zette meteen druk SCP keeper Sonneveld moest de handen uit de mouwen steken bij een knappe inzet van Maarten Smits en zag dat Sam van der Velden en Dirk Spann rakelings naast schoten. Eindstand 1-1.  Aan de andere kant kopte Joël Willemsen uit een corner op de lat. Millingen gaf het heft uit handen maar kwam toch op voorsprong. Kevin van Buuren liet zich de bal afsnoepen door Frenk Huisman die de bal voorbracht. Niels Wingels maakte daaruit in de 24e minuut zijn 3e seizoentreffer: 1-0. Het spel golfde op en neer: Dirk Spann schoot tegen  de lat. Balverlies op het middenveld zorgde er voor dat SCP spits Willemsen Millingen goalie Chiem Haukes kon passeren: 1 -1 en dat werd ook de stand halverwege.

 

Na de thee waren de mooiste kansen aanvankelijk voor de bezoekers. Invaller Bram Oosterbroek kopte een voorzet in het zijnet terwijl midvoor Willemsen net over lobde. Millingen stond even onder druk maar worstelde zich terug maar zowel Daan Arnts (kopbal) als Dirk Spann wisten het vijandelijke doel niet te vinden. Joël Willemsen (SCP) knalde vanaf afstand tegen de deklat en we zagen dat een kopbal van Thom Celissen tot corner werd verwerkt. De 1-1 betekende voor SCP het eerste competitie punt en dat was zeker verdiend. Millingen stelde teleur en kan zich gaan opmaken voor de ontmoeting met koploper FC Kunde.

 

Opstelling SC MILLINGEN:

 

Chiem Haukes, Rick Wolsing, Daan Arnts, Bram Slotboom, Freek Jansen, Frenk Huisman (aanvoerder), Dirk Spann, Menno Houkes, Niels Wingels (Thom Celissen), Maarten Smits (Tim Gesthuizen) en Sam van der Velden.

Opstelling SCP:

 

Aiko Sonneveld, Sonny Vissers, Sjoerd Jansen, Eli Wuarbarnaran, Youp Oosterbroek (aanvoerder, Roy van Dongen (Bram Oosterbroek), Kevin van Buuren, Rico Kramer, Jowin Roos, Joël Willemsen en Stijn den Biezen Berry Nijs).

 

Verslaggever Hein van de Wal